Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Munakoisojauhelihavuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Munakoisoa
Suolaa

Jauhelihaseos:

300 g
Jauhelihaa
1/2 - 1 tl
Suolaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Paprikajauhetta
Pippuria
3 rkl
Persiljasilppua
70 g
Tomaattisosetta
Sokeria

Lisäksi:

1 dl
Ruokakermaa
1 1/2 rkl
Korppujauhoja
1 rkl
Voita tai margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi munakoisot ja ripottele viipaleille suolaa molemmin puolin ja anna suolan imeä pois nestettä. Pane uuni lämpenemään 225 asteeseen. Paista pannulla jauheliha ja mausta se murskatulla valkosipulilla, persiljasilpulla ja mausteilla. Lisää tomaattisose ja sokeri. Paista kuivaksi taputellut munakoisoviipaleet pannulla molemmin puolin öljyssä ja kokoa viipaleet ja jauhelihaseos kerroksittain uunivuokaan, niin että päällimmäiseksi jää munakoisoviipaleita. Kaada vuokaan kerma, ripottele päälle korppujauhot ja rasva nokareina ja paista uunissa noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.