Mureat juustokeksit
Ainekset
VOITELUUN
PINNALLE
Näin teet
Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Murenna sinihomejuusto ja raasta parmesaani. Lisää juustot ja kylmä, paloiteltu voi kulhoon. Nypi ainekset hyvin sekaisin. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina levyksi ja kääri kelmuun. Anna levätä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Jauhota leivinpöytä kevyesti, kauli taikina noin 3 mm:n paksuiseksi. Ota levystä muotilla tai juomalasilla halkaisijaltaan 5–6 cm:n kokoisia keksejä. Pane keksit leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä keksien väliin vähän leviämisvaraa. Sipaise keksit munalla ja ripottele pinnalle koristeita. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoa juustojen tai levitteiden kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 6 g | 145 g |
Proteiinia | 2 g | 56 g |
Rasvaa | 6 g | 155 g |
Kuituja | 0 g | 7 g |
Energiaa kj | 368 | 9192 |
Energiaa kcal | 88 | 2196 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
0,25 tl Suolaa
0,5 dl Kylmää vettä
Seesaminsiemeniä tai parmesaaniraastetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 6 g | 145 g |
Proteiinia | 2 g | 56 g |
Rasvaa | 6 g | 155 g |
Kuituja | 0 g | 7 g |
Energiaa kj | 368 | 9192 |
Energiaa kcal | 88 | 2196 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta
0,25 tl Suolaa
0,5 dl Kylmää vettä
Seesaminsiemeniä tai parmesaaniraastetta