Paloittele parsakaali ja varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti ja valuta vesi pois. Paloittele nakit. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika.
Kiehauta runsaasti vettä ja paloittele joukkoon nuudelit. Anna hautua 5 minuuttia.
Kuumenna pannulla öljyt ja ruskista nakit. Lisää parsakaali ja paprika, paista hetki. Mausta suolalla. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää soijakastike ja chili, kääntele sekaisin. Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
548
2292
25,5 g
8,5 g
54,3 g
4,8 g
5,0 g
23,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Hienonnettua punaista chiliä,
Makeaa chilikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli