Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakkivokki

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vokkaa nakkeja ja kasviksia, saat arki-illan aterian nopeasti. Tarjoa nakkivokin lisänä makeaa chilikastiketta.

Ainekset

300 g
Parsakaalia
400 g
Nakkeja
1 kpl
Paprika
300 g
Nuudelia
2 tl
Seesamiöljyä
2 tl
Rypsiöljyä
Suolaa
1 rkl
Soijakastiketta
1/2 kpl
Hienonnettua punaista chiliä

Lisäksi

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele parsakaali ja varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti ja valuta vesi pois. Paloittele nakit. Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta. Paloittele paprika.

300 g
Parsakaalia
400 g
Nakkeja
1 kpl
Paprika
2

Kiehauta runsaasti vettä ja paloittele joukkoon nuudelit. Anna hautua 5 minuuttia.

300 g
Nuudelia
3

Kuumenna pannulla öljyt ja ruskista nakit. Lisää parsakaali ja paprika, paista hetki. Mausta suolalla. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Lisää soijakastike ja chili, kääntele sekaisin. Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

2 tl
Rypsiöljyä
Suolaa
1 rkl
Soijakastiketta
1/2 kpl
Hienonnettua punaista chiliä
2 tl
Seesamiöljyä
Makeaa chilikastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

548

2292

25,5 g

8,5 g

54,3 g

4,8 g

5,0 g

23,0 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Hienonnettua punaista chiliä,

Makeaa chilikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli