Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nizzalainen salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
Keitettyä perunaa
3 kpl
Keitettyä munaa
3 kpl
Tomaattia
Pala purjoa
250 g
Vihreitä papuja
2 kpl
Tonnikalaa
4 rkl
Mustia oliiveja

Ranskalainen kastike:

3/4 dl
Öljyä
3 rkl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi ja purjo renkaiksi. Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä. Kokoa salaatin aineet vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.