Nizzalainen salaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nizzalainen salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
Keitettyä perunaa
3 kpl
Keitettyä munaa
3 kpl
Tomaattia
Pala purjoa
250 g
Vihreitä papuja
2 kpl
Tonnikalaa
4 rkl
Mustia oliiveja

ranskalainen kastike:

3/4 dl
Öljyä
3 rkl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi ja purjo renkaiksi. Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä. Kokoa salaatin aineet vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.