Nizzalainen salaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 kplkeitettyä perunaa
3 kplkeitettyä munaa
3 kpltomaattia
pala purjoa
250 gvihreitä papuja
2 kpltonnikalaa
4 rklmustia oliiveja

Ranskalainen kastike:

3/4 dlöljyä
3 rklvalkoviinietikkaa
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa munat ja tomaatit lohkoiksi ja purjo renkaiksi. Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä. Kokoa salaatin aineet vadille ja valuta lopuksi kastiketta pinnalle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä