Oikaisijan porkkana-fetalaatikko
Ainekset
Valmistus
Kuori ja viipaloi porkkanat. Kiehauta suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia.
Paahda mantelit kuivalla pannulla, levitä leikkuulaudalle ja hienonna veitsellä.
Murenna fetajuusto kulhoon. Sekoita rahka, öljy ja mausteet fetan joukkoon.
Levitä porkkanat, mantelit ja feta-rahkaseos kerroksittain uunivuokaan. Ripottele mantelilastut pinnalle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
212
888
14,4 g
1,6 g
6,6 g
6,4 g
3,2 g
12,4 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 tl Suolaa,
1 tl Kurkumaa,
0,5 tl Kuivattua minttua,
0,5 tl Piparkakkumaustetta,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli