Omena-muromyslipaistos
Ainekset
Valmistus
Lohko omenat ja poista siemenkodat. Laita omenat uunin kestävään vuokaan. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli.
Sekoita muromyslin joukkoon voi, sokeri ja vaniljasokeri. Jaa seos omenalohkojen päälle. Laita vuoka 200–225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes omenat alkavat pehmetä ja pinta saa kauniin värin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
425
1779
18,7 g
7,2 g
58,0 g
44,0 g
5,2 g
2,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kanelia,
1 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli