Lohko omenat ja poista siemenkodat. Laita omenat uunin kestävään vuokaan. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli.
Sekoita muromyslin joukkoon voi, sokeri ja vaniljasokeri. Jaa seos omenalohkojen päälle. Laita vuoka 200–225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes omenat alkavat pehmetä ja pinta saa kauniin värin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1779
425
18,7 g
7,2 g
58,0 g
44,0 g
5,2 g
2,8 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kanelia,
1 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli