Omena-muromyslipaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-muromyslipaistos

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa omena-muromyslipaistoksen seuraksi vaahdotettua vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Omenoita
1/2 dl
Fariinisokeria
2 tl
Kanelia
4 dl
Muromysliä, mysliä tai kaurahiutaleita
100 g
Voita tai margariinia
1 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lohko omenat ja poista siemenkodat. Laita omenat uunin kestävään vuokaan. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli.

Sekoita muromyslin joukkoon voi, sokeri ja vaniljasokeri. Jaa seos omenalohkojen päälle. Laita vuoka 200–225 asteiseen uuniin ja kypsennä, kunnes omenat alkavat pehmetä ja pinta saa kauniin värin.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 6.11.2012
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1779

425

18,7 g

7,2 g

58,0 g

44,0 g

5,2 g

2,8 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Kanelia,

1 tl Vaniljasokeria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli