Omena-piparjuurisilli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-piparjuurisilli

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

350 g
Kevytsuolattuja sillifileitä
1 kpl
Hapan omena
1 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
(150 g) ranskankermaa
1 - 2 rkl
Piparjuuritahnaa
4 rkl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Kapriksia
Rouhittua valkopippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuivaa ja viipaloi sillifileet. Kuori ja kuutioi omena. Pirskota päälle sitruunamehu. Sekoita piparjuuritahna ranskankermaan. Yhdistä kaikki ainekset.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

456

109

6,7 g

2,8 g

7,5 g

7,5 g

0,2 g

4,4 g

2,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 - 2 rkl Piparjuuritahnaa,

4 rkl Hienonnettua tilliä,

2 rkl Kapriksia,

Rouhittua valkopippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli