Omenainen jauheliha-kaalivokki - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenainen jauheliha-kaalivokki

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Keräkaalia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Omena
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Ruokokidesokeria
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1/4 kpl
Punaista chiliä
3 kpl
(à 80 g) nuudeleita
1 rkl
Soijakastiketta

Näin teet

1

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja halkaise sipuli ja omena. Poista omenasta siemenkodat. Viipaloi sipuli ja omena. Paista kasviksia öljyssä pannulla kunnes kaali pehmenee ja saa väriä. Nosta seos syrjään.

Paahda jauheliha. Lisää sokeri, raastettu inkivääri ja valkosipulinkynsi sekä chili. Kääntele, kunnes jauheliha hieman karamellisoituu.

Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita jauhelihaseokseen kasvisseos ja mausta soijalla. Kuumenna ja tarjoile nuudeleiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja44 g175 g
Proteiinia24 g96 g
Rasvaa27 g109 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj2201 8803
Energiaa kcal526 2103

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • Punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja44 g175 g
Proteiinia24 g96 g
Rasvaa27 g109 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj2201 8803
Energiaa kcal526 2103

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Pieni valkosipulinkynsi

  • Punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.