Omenainen kauramuru
Ainekset
Valmistus
Kuori ja kuutioi omena. Sulata 1 rkl margariinia paistinpannulla. Lisää omenakuutiot ja kuumenna sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä omenapalat pieneen kulhoon.
Sulata loput margariinista paistinpannulla. Lisää kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli. Paista seosta lieden keskilämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Yhdistä kauramuru ja omenapalat. Anna jäähtyä.
Tarjoa omena-kauramuru vaniljarahkan ja mansikoiden kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
299
1252
14,3 g
4,5 g
33,0 g
21,0 g
3,3 g
7,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli