Omenainen kauramuru | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenainen kauramuru

Omenainen kauramuru
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Kuutioi omena, pyörittele kauramuru pannulla rapeaksi ja tarjoa välipalaksi rahkan ja mansikoiden kaverina.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
omena
75 g
margariinia
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1/2 dl
fariinisokeria
1/4 tl
kanelia

LISÄKSI

200 g
(1 prk) vaniljarahkaa
2 dl
mansikoita

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi omena. Sulata 1 rkl margariinia paistinpannulla. Lisää omenakuutiot ja kuumenna sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä omenapalat pieneen kulhoon.

1 kpl
omena
75 g
margariinia
2

Sulata loput margariinista paistinpannulla. Lisää kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli.

1/4 tl
kanelia
1/2 dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
3

Paista seosta lieden keskilämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Yhdistä kauramuru ja omenapalat. Anna jäähtyä.

4

Tarjoa kauramuru vaniljarahkan ja mansikoiden kanssa.

2 dl
mansikoita
200 g
(1 prk) vaniljarahkaa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.5.2019
Muokattu: 19.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1238 4951
Energiaa kcal296 1184
Rasvaa14.3 g57.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa4.5 g18.0 g
Hiilihydraatteja32.8 g131.0 g
Sokereita20.8 g83.0 g
Kuituja3.0 g12.0 g
Proteiinia7.0 g28.0 g
Suolaa0.3 g1.3 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj1238 4951
Energiaa kcal296 1184
Rasvaa14.3 g57.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa4.5 g18.0 g
Hiilihydraatteja32.8 g131.0 g
Sokereita20.8 g83.0 g
Kuituja3.0 g12.0 g
Proteiinia7.0 g28.0 g
Suolaa0.3 g1.3 g
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.