Kuori ja kuutioi omena. Sulata 1 rkl margariinia paistinpannulla. Lisää omenakuutiot ja kuumenna sekoitellen 3 minuuttia. Siirrä omenapalat pieneen kulhoon.
Sulata loput margariinista paistinpannulla. Lisää kaurahiutaleet, fariinisokeri ja kaneli.
Paista seosta lieden keskilämmöllä koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia. Yhdistä kauramuru ja omenapalat. Anna jäähtyä.
Tarjoa kauramuru vaniljarahkan ja mansikoiden kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1238
296
14,3 g
4,5 g
32,8 g
20,8 g
3,0 g
7,0 g
0,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli