Säädä uuni 225 asteeseen. Kuori ja paloittele porkkanat ja bataatti. Huuhtele ja paloittele kesäkurpitsa ja kaali. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille. Mausta suolalla. Paahda kasviksia uunissa noin 30 minuuttia, kunnes porkkanat ja bataatit tuntuvat pehmeiltä.
Huuhtele kikherneet lävikössä huolellisesti kylmällä vedellä. Levitä ne kasvisten päälle. Jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Sekoita kastike kasvisten joukkoon. Lisää rucola tai pinaatinlehdet.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
944
226
11,3 g
1,0 g
22,0 g
12,8 g
5,8 g
5,8 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 dl Rucolaa tai babypinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli