Paahdettu valkosipulikastike - Yhteishyvä

Paahdettu valkosipulikastike

???
Annokset
6
Ruokavalio
Erilaiset kastikkeet sopivat levitteiksi, dipeiksi sekä mehevöittämään ruokaa. Kokeile valkosipulikastiketta ateriakastikkeena tai dippaa siihen vihanneksia.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kokonainen valkosipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 tl
Dijonsinappia
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Halkaise kokonainen valkosipuli ja nosta folioarkille. Valuta päälle oliiviöljyä. Kääri tiiviisti folioon ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä. Purista kypsät valkosipulinkynnet kuorista kulhoon. Sekoita joukkoon jogurtti, sinappi ja mausteet.

Vinkki: Kastike sopii dippivihanneksille ja aterian kastikkeeksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g11 g
Proteiinia1 g6 g
Rasvaa7 g43 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj319 1915
Energiaa kcal76 458

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sokeria

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g11 g
Proteiinia1 g6 g
Rasvaa7 g43 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj319 1915
Energiaa kcal76 458

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sokeria

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.