Pese ja kuori perunat. Keitä isoimmat puolikkaina ja pienet kokonaisina kypsiksi. Pilko pekonit pieniksi ja paahda pannulla rapeiksi. Nosta pekonimuru syrjään, säästä rasva. Valuta perunat ja höyrytä kuiviksi.
Lisää kuumat perunat pannulle ja paahda muutama minuutti pekonin rasvassa. Mausta ja ripottele joukkoon pekonimuru.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
136
568
3,8 g
1,3 g
18,5 g
0,8 g
1,3 g
5,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Paprikajauhetta,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli