Paahtopaisti ja punaviinikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahtopaisti ja punaviinikastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Naudan paahtopaistia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

punaviini-balsamicokastike

2 dl
Paisto- tai lihalientä
1 dl
Punaviiniä
1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria. Nosta paisti uunivuokaan ja aseta keskelle paistomittari. Kypsennä 125-asteissa uunissa, kunnes sisälämpötila on 60–65 astetta.

1 kg
Naudan paahtopaistia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Kääri paisti hetkeksi folioon vetäytymään ennen leikkaamista. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä kokoon noin 10 minuuttia. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelysjauhoilla.

1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa
1 dl
Punaviiniä
2 dl
Paisto- tai lihalientä
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Resepti:
Katri Shcröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2013
Muokattu: 26.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1207

288

12,7 g

6,8 g

1,5 g

0,5 g

38,5 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli