Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
Naudan maksaa
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
3 - 4 rkl
Korppujauhetta

paistamiseen:

2 rkl
Öljyä
170 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Omenaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste,Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.