Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin - Yhteishyvä

Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Naudan maksaa
1 1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
3 - 4 rkl
Korppujauhetta

PAISTAMISEEN:

2 rkl
Öljyä
170 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Omenaa

Näin teet

1

Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste,Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa