Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gnaudan maksaa
1 1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippurirouhetta
3 - 4 rklkorppujauhetta

Paistamiseen:

2 rklöljyä
170 gpekonia
1 kplsipuli
2 kplomenaa

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste,Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025