Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin

Nappaa talteen!
| 800 g | naudan maksaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 3 - 4 rkl | korppujauhetta |
| Paistamiseen: | |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | omenaa |
- 1.
Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.
Paistettua maksaa saksalaiseen tyyliin
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | naudan maksaa |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippurirouhetta |
| 3 - 4 rkl | korppujauhetta |
Paistamiseen: | |
| 2 rkl | öljyä |
| 170 g | pekonia |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | omenaa |
Valmistus
- 1
Viipaloi maksa noin 1 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla ja mustapippurilla. Ripottele päälle korppujauhetta. Paista maksaviipaleet paistinpannussa öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Nosta viipaleet vadille. Lisää paistoöljyyn silputtu pekoni ja ruskista hetki. Alenna levyn lämpöä. Lisää joukkoon kuorittu ja suikaloitu sipuli ja viipaloidut omenat. Sekoita ja lisää pannuun tilkka vettä. Hauduta hetki. Tarjoa maksaviipaleiden päällä tai erikseen. Lisäksi tarjoiluun sopii perunasose.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












