Paistetut ahvenfileet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistetut ahvenfileet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoile ahvenfileet perunoiden, sitruunakastikkeen ja kasvisten kanssa.

Ainekset

600 g
Ahvenfileitä (pakaste)
1 dl
Ruiskorppujauhoja
1 tl
Suolaa

paistamiseen:

Juoksevaa margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ahvenet. Sekoita korppujauhot ja suola lautasella. Kääntele kalat korppujauhoseoksessa ja paista pannulla rasvassa 2-3 minuuttia molemmilta puolilta.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.