Paistetut lampaankyljykset

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllampaankyljystä
1 rkloliiviöljyä
1 tlsuolaa
mustapippurirouhetta tai chiliä
1 dlvettä
3 - 6 kplvalkosipulin kynttä
1 - 2 kplkypsää tomaattia
1 - 2 kplsipulia halutessasi
1 tlrosmariinia hienonnettuna
1 tlminttua hienonnettuna
1 tltimjamia hienonnettuna
1/2 tlanista hienonnettuna halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Puhdista kyljykset paperilla pyyhkien. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Paista kyljykset siinä molemmilta puolilta ruskeiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lisää pannuun vesi ja peitä se kannella. Alenna levyn lämpöä. Kuori ja lohko valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää kuutioitu tomaatti ja sipulit. Jatka hauduttamista, kunnes liha on kypsää. Ripottele sekaan mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarjoa kuumennettujen säilykeherneiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä