Paistetut lampaankyljykset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistetut lampaankyljykset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lampaankyljystä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
Mustapippurirouhetta tai chiliä
1 dl
Vettä
3 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
1 - 2 kpl
Kypsää tomaattia
1 - 2 kpl
Sipulia halutessasi
1 tl
Rosmariinia hienonnettuna
1 tl
Minttua hienonnettuna
1 tl
Timjamia hienonnettuna
1/2 tl
Anista hienonnettuna halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista kyljykset paperilla pyyhkien. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Paista kyljykset siinä molemmilta puolilta ruskeiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lisää pannuun vesi ja peitä se kannella. Alenna levyn lämpöä. Kuori ja lohko valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää kuutioitu tomaatti ja sipulit. Jatka hauduttamista, kunnes liha on kypsää. Ripottele sekaan mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarjoa kuumennettujen säilykeherneiden kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.