Paistetut lampaankyljykset
4 Annosta
Ainekset
4 kpl
Lampaankyljystä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Suolaa
Mustapippurirouhetta tai chiliä
1 dl
Vettä
3 - 6 kpl
Valkosipulin kynttä
1 - 2 kpl
Kypsää tomaattia
1 - 2 kpl
Sipulia halutessasi
1 tl
Rosmariinia hienonnettuna
1 tl
Minttua hienonnettuna
1 tl
Timjamia hienonnettuna
1/2 tl
Anista hienonnettuna halutessasi
Valmistus
1
Puhdista kyljykset paperilla pyyhkien. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Paista kyljykset siinä molemmilta puolilta ruskeiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lisää pannuun vesi ja peitä se kannella. Alenna levyn lämpöä. Kuori ja lohko valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää kuutioitu tomaatti ja sipulit. Jatka hauduttamista, kunnes liha on kypsää. Ripottele sekaan mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarjoa kuumennettujen säilykeherneiden kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.1.2005
|Muokattu: 1.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.