Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku rapeaa salaattia
1 kpl
Keltainen paprika
3 kpl
Tomaattia
200 g
Ilmakuivattua kinkkua tai naudanpaistia
100 g
Mozzarellajuustoa
1 kpl
Ruukku persiljaa

Kastike:

2 rkl
Öljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Pippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta salaatti. Huuhtele paprika, poista siemenet ja paloittele paprika. Pese tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi. Paloittele mozzarella tai käytä pieniä mozzarellapalloja. Revi salaatinlehdet. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, paprikasta, tomaatista, kinkusta tai naudan paistileikkeleestä ja mozzarellajuustosta. Ripottele sekaan persiljaa. Sekoita kastike öljystä, punaviinietikasta, sokerista, suolasta ja pippurista. Valuta kastike salaatin joukkoon ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.