
Panzanella-salaatti
Ainekset
Kastike
Valmistus
Leikkaa leipäviipaleet isohkoiksi paloiksi ja paista palat rapeiksi öljyssä. Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja kurkku paloiksi. Suikaloi punasipuli. Revi mozzarella paloiksi. Sekoita kastike.
Pane salaattiainekset kulhoon. Kaada panzanellan päälle kastike ja anna maustua jonkin aikaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1266
24,8 g
4,0 g
14,3 g
5,0 g
3,5 g
4,0 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Murskattu valkosipulinkynsi,
1 tl Oreganoa,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Tuoreita basilikan lehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli