Papu-minestronekeitto ja pistoutahna

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | palsternakka |
| 3 kpl | porkkanaa |
| 1 1/2 l | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 kpl | (à n. 400 g) säilöttyjä papuja tai kikherneitä |
| 1 dl | pienikuviollista pastaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| Pistou | |
|---|---|
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa | |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1/2 dl | kuorittuja manteleita |
| 1/2 dl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
- 1.
Kuori ja kuutioi sipuli, palsternakka ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvikset, liemikuutio ja suola. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää valutetut säilykepavut ja pasta. Keitä vielä 10–15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.Valmista keiton kypsyessä pistou. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Siirrä ne tehosilppuriin. Lisää suola, revityt basilikanlehdet ja mantelit. Pyöräytä karkeaksi. Lisää öljy ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa pistou-keiton kanssa.
Papu-minestronekeitto ja pistoutahna
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | palsternakka |
| 3 kpl | porkkanaa |
| 1 1/2 l | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1/2 tl | suolaa |
| 2 kpl | (à n. 400 g) säilöttyjä papuja tai kikherneitä |
| 1 dl | pienikuviollista pastaa |
| rouhittua mustapippuria | |
Pistou | |
| 1 - 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa | |
| 1/2 kpl | ruukkua basilikaa |
| 1/2 dl | kuorittuja manteleita |
| 1/2 dl | kylmäpuristettua oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Kuori ja kuutioi sipuli, palsternakka ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää kasvikset, liemikuutio ja suola. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää valutetut säilykepavut ja pasta. Keitä vielä 10–15 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.Valmista keiton kypsyessä pistou. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Siirrä ne tehosilppuriin. Lisää suola, revityt basilikanlehdet ja mantelit. Pyöräytä karkeaksi. Lisää öljy ja pyöräytä tahnaksi. Tarjoa pistou-keiton kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























