Papu-pekonipihvit
Ainekset
Valmistus
Saksi tai pilko pekonit pieniksi. Kuori ja hienonna sipulit. Paahda pekoni rapeaksi kuivalla pannulla. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit. Kääntele hetki.
Siirrä seos monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Huuhtele ja valuta pavut ja herneet hyvin. Lisää koneeseen munien ja mausteiden kanssa. Aja tasaiseksi massaksi.
Taputtele massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä tavallisella tai ohukaispannulla noin 3 minuuttia molemmin puolin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
87
363
3,8 g
1,0 g
4,8 g
1,0 g
2,8 g
6,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,
Suolaa,
Mustapippuria,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli