Papu-pekonipihvit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-pekonipihvit

???
Annokset
4
Papuja ja pekonia sisältävät texmex-makuiset pihvit täyttävät ja maittavat. Tarjoa esimerkiksi salaatin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(140 g) pekonia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(400 /240 g) kidneypapuja suolaliemessä
1 kpl
(285 /175 g) esikeitettyjä kikherneitä
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
Suolaa
Mustapippuria

PAISTAMISEEN

Öljyä

Näin teet

1

Saksi tai pilko pekonit pieniksi. Kuori ja hienonna sipulit. Paahda pekoni rapeaksi kuivalla pannulla. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit. Kääntele hetki.

Siirrä seos monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Huuhtele ja valuta pavut ja herneet hyvin. Lisää koneeseen munien ja mausteiden kanssa. Aja tasaiseksi massaksi.

Taputtele massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä tavallisella tai ohukaispannulla noin 3 minuuttia molemmin puolin.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj337 1346
Energiaa kcal81 322

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Öljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g16 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa4 g15 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj337 1346
Energiaa kcal81 322

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Öljyä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.