Papumunakas

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpussi (200 g) vihreitä papuja paloina
2 tlöljyä
5 kplmunaa
5 rklvettä tai maitoa
1/4 tlsuolaa
1/2 tlkirveliä
1/4 tlrouhittua valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen jäiset pavut. Paista papuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä ne syrjään. Riko munien rakenne rikki kulhossa papujen paistuessa. Lisää neste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada munakasseos pannulle ja sekoita hetken lastalla reunoista sisäänpäin vedellen. Ripottele munakkaan pinnalle puolet paistetuista pavuista. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se juuri ja juuri on hyytynyt ja pohjasta kypsynyt. Valuta munakas lautaselle ja tarjoile lisänä paistettuja papuja sekä tuoretta leipää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä