Papumunakas - Yhteishyvä

Papumunakas

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pussi (200 g) vihreitä papuja paloina
2 tl
Öljyä
5 kpl
Munaa
5 rkl
Vettä tai maitoa
1/4 tl
Suolaa
1/2 tl
Kirveliä
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria

Näin teet

1

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen jäiset pavut. Paista papuja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä ne syrjään. Riko munien rakenne rikki kulhossa papujen paistuessa. Lisää neste ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Kaada munakasseos pannulle ja sekoita hetken lastalla reunoista sisäänpäin vedellen. Ripottele munakkaan pinnalle puolet paistetuista pavuista. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se juuri ja juuri on hyytynyt ja pohjasta kypsynyt. Valuta munakas lautaselle ja tarjoile lisänä paistettuja papuja sekä tuoretta leipää.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 2.3.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa