Paputäyte | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paputäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
3 kpl
Isoa tomaattia
1 kpl
(285 g) papusekoitusta
1 kpl
(285 g) kikherneitä
3 tl
Tacomaustetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori tomaatit. Tee tomaatteihin pieni viilto, kasta ne hetkeksi kiehuvaan veteen ja vedä kuori pois. Silppua tomaatit. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetki öljyssä. Lisää tomaatit ja keitä jonkin aikaa. Lisää pavut ja herneet, mausteet ja tarvittaessa tilkka vettä. Anna kiehua pari minuuttia. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa esim. nyhtöbroilerin ja tortillojen kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

339

81

3,8 g

0,3 g

7,0 g

2,5 g

3,0 g

2,8 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

3 tl Tacomaustetta,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Persiljasilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli