Parsahodarit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parsahodarit

???
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Parsat yllättävät hot dogin täytteenä. Annoksen kruunaa mehevä munakokkeli.
Jaa Somessa

Ainekset

10 kpl
Pientä hot dog -sämpylää
250 g
Vihreää parsaa

MUNAKOKKELI

5 kpl
Kananmunaa
1 dl
Kermaa
Suolaa
1 1/2 dl
Parmesaaniraastetta

PAISTAMISEEN

Voita

Näin teet

1

Huuhtele parsat ja leikkaa tyvestä puumainen, kova osa pois. Kuori varret nupun alta, latvasta tyveen päin liikkuvateräisellä kuorimaveitsellä.
Kiehauta paistokasarissa noin litra vettä. Keitä parsoja kannen alla muutama minuutti. Kaada vesi pois. Kääntele parsoihin nokare voita. Nosta syrjään, pidä lämpimänä foliossa.
Riko munien rakenne kulhossa. Sekoita joukkoon kerma ja suola. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada päälle muna-kermaseos. Anna kypsyä hetki miedolla lämmöllä pohjaa myöden sekoittaen. Ripottele joukkoon suurin osa parmesaaniraasteesta, sekoita ja kypsennä kostean kiinteäksi.
Paahda halkaistut sämpylät. Aseta väliin munakokkelia ja parsaa, ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

Katso myös: Parsahodarit ja parmesaanimajoneesi

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g116 g
Proteiinia6 g64 g
Rasvaa8 g78 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj610 6103
Energiaa kcal146 1459

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 1,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Voita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g116 g
Proteiinia6 g64 g
Rasvaa8 g78 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj610 6103
Energiaa kcal146 1459

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Suolaa

  • 1,5 dl Parmesaaniraastetta

  • Voita

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.