Parsakaali-kuskussalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gparsakaalia
2 dlkuskussuurimoita
2 dlkasvislientä
200 gvihreitä papuja paloina (pakaste)
2 rkloliiviöljyä
1/2 kplsitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kplruukku hienonnettua persiljaa
3 rklhienonnettuja vihreitä oliiveja

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Kypsennä parsakaaleja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Mittaa kuskus laakeaan kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kannella ja anna seistä 5 minuuttia. Nosta pakastepavut kuumalle paistinpannulle ja paista kunnes kosteus haihtuu. Lisää joukkoon öljy ja raastettu sitruunan kuori ja kääntele sekaisin. Sekoita kuskus haarukalla irtonaiseksi ja kaada joukkoon lämmin papuseos, parsakaalit, sitruunamehu, persilja ja oliivit. Kääntele ainekset kevyesti nostellen sekaisin ja anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä