Parsakaali-kuskussalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parsakaali-kuskussalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Parsakaalia
2 dl
Kuskussuurimoita
2 dl
Kasvislientä
200 g
Vihreitä papuja paloina (pakaste)
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Ruukku hienonnettua persiljaa
3 rkl
Hienonnettuja vihreitä oliiveja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Kypsennä parsakaaleja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä. Mittaa kuskus laakeaan kulhoon ja kaada päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kannella ja anna seistä 5 minuuttia. Nosta pakastepavut kuumalle paistinpannulle ja paista kunnes kosteus haihtuu. Lisää joukkoon öljy ja raastettu sitruunan kuori ja kääntele sekaisin. Sekoita kuskus haarukalla irtonaiseksi ja kaada joukkoon lämmin papuseos, parsakaalit, sitruunamehu, persilja ja oliivit. Kääntele ainekset kevyesti nostellen sekaisin ja anna maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.