Parsakaalisalaatti - Yhteishyvä

Parsakaalisalaatti

???
Annokset
5
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Parsakaalia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Fariinisokeria
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
200 g
Fetajuustoa kuutioina
50 g
Pähkinöitä

Näin teet

1

Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa