Parsakaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parsakaalisalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

500 g
Parsakaalia
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Fariinisokeria
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
200 g
Fetajuustoa kuutioina
50 g
Pähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.