Parsakaalisalaatti

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
500 gparsakaalia
2 rklöljyä
1 rklbalsamiviinietikkaa
1 rklfariinisokeria
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
200 gfetajuustoa kuutioina
50 gpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025