Parsakaalisalaatti
5 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 500 g | parsakaalia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 200 g | fetajuustoa kuutioina |
| 50 g | pähkinöitä |
- 1.
Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.
Parsakaalisalaatti
Arvostele resepti
5 Annosta
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | parsakaalia |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 1/4 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 200 g | fetajuustoa kuutioina |
| 50 g | pähkinöitä |
Valmistus
- 1
Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












