Pekoni-kasviskastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekoni-kasviskastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
Pekonikuutioita
2 - 3 kpl
Naurista
2 - 4 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Vettä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippurirouhetta
Kermaa halutessasi
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi nauriit. Raaputa ja suikaloi porkkanat. Suikaloi kesäkurpitsa. Kypsennä pekoni keskilämmöllä kattilassa sekoittaen ja hiukan ruskistaen. Lisää kasvissuikaleet ja jauhot. Kuumenna hetki sekoittaen.Lisää vesi ja mausteet sekä makusi mukaan maun pehmentäjäksi kermaa. keitä kastiketta 5-10 minuuttia niin, että kasvikset ovat vielä hiukan kovia. Silppua sekaan lopuksi runsaasti persiljaa.Tarjoa kastike pastan kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.