Pekoni-kasviskastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gpekonikuutioita
2 - 3 kplnaurista
2 - 4 kplporkkanaa
1 kplpieni kesäkurpitsa
2 rklvehnäjauhoja
5 dlvettä
1/2 tlsuolaa
mustapippurirouhetta
kermaa halutessasi
persiljasilppua

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja suikaloi nauriit. Raaputa ja suikaloi porkkanat. Suikaloi kesäkurpitsa. Kypsennä pekoni keskilämmöllä kattilassa sekoittaen ja hiukan ruskistaen. Lisää kasvissuikaleet ja jauhot. Kuumenna hetki sekoittaen.Lisää vesi ja mausteet sekä makusi mukaan maun pehmentäjäksi kermaa. keitä kastiketta 5-10 minuuttia niin, että kasvikset ovat vielä hiukan kovia. Silppua sekaan lopuksi runsaasti persiljaa.Tarjoa kastike pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025