Pekoni-porsaanfileepihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pekoni-porsaanfileepihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Noin 6 cm:n palaa porsaan sisäfileetä
2 rkl
Öljyä
8 kpl
Amerikanpekoniviipaletta
Suolaaja mustapippurirouhetta

marinadi:

1 kpl
Salottisipuli silputtuna
2 rkl
Soijaa
1/2 dl
Rypsiöljyä
Suolaa
1 tl
Pippurisekoitusta
3 - 4 kpl
Valkosipulin kynttä murskattuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita ainekset keskenään ja pane fileepalat marinadiin noin 4-5 tunniksi.Kuivaa pihvit talouspaperilla. Kiedo pekoniviipaleet pihvien ympärille ja kiinnitä ne tikulla. Paista pihvit öljyssä kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. Anna hautua kypsiksi uunissa perunoiden kanssa noin 15 minuuttia. Mausta pihvit

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.