Pekonilihapullat - Yhteishyvä

Pekonilihapullat

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 dl
Vettä
1/2 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

LISÄKSI

1 kpl
(140 g) pekonia
2 tl
Oreganoa

Näin teet

1

Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Hienonna pekoni. Sekoita se oreganon kanssa taikinaan.

Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.1.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g19 g
Proteiinia21 g83 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1491 5964
Energiaa kcal356 1425

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • 2 tl Oreganoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g19 g
Proteiinia21 g83 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj1491 5964
Energiaa kcal356 1425

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl Vettä

  • 1 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • 2 tl Oreganoa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.