Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Hienonna pekoni. Sekoita se oreganon kanssa taikinaan.
Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1491
356
28,0 g
10,3 g
4,8 g
0,3 g
0,5 g
20,8 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
2 tl Oreganoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli