
Pekonilihapullat
Ainekset
Valmistus
Sekoita vesi ja korppujauhot. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Sekoita korppujauhoseokseen sipuli, jauheliha, muna ja mausteet. Hienonna pekoni. Sekoita se oreganon kanssa taikinaan.
Pyörittele massasta kostutetuilla käsillä pieniä pyöryköitä. Kypsennä 225-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä noin 15 minuuttia tai paista rasvassa pannulla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
363
1518
28,0 g
10,3 g
5,5 g
0,8 g
1,5 g
21,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
2 tl Oreganoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli