Persikkakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Persikkakiisseli

Persikkakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Superhelppo persikkakiisseli valmistuu vain viidestä aineksesta. Tarjoile kiisseli esimerkiksi sitruunarahkan kanssa.

Ainekset

1 kpl
Persikanpuolikkaita sokeriliemessä (820 /470 g)
2 dl
Appelsiinimehua
1 kpl
Sitruunan mehu
3/4 dl
Sokeria
2 rkl
Perunajauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Soseuta persikat liemineen. Sekoita kattilassa persikkasose, appelsiini- ja sitruunamehu, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna hiljalleen sekoittaen, kunnes kuplahtaa. Älä enää sekoita. Sirottele kiisselin pinnalle sokeria ja anna jäähtyä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.2.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

311

74

17,8 g

15,2 g

0,2 g

0,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli