Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna punasipuli. Puolita kirsikkatomaatit. Ruskista pekoni kuumalla pannulla. Siirrä pannu levyltä ja sekoita pekonin joukkoon perunat, punasipuli ja kirsikkatomaatit. Mausta timjamilla, suolalla ja chilimausteseoksessa. Jaa seos neljään uunin kestävään annosvuokaan ja kypsennä uunin alatasolla, välillä sekoitellen, noin 40 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä. Ota vuoat uunista ja tee jokaisen paistoksen keskelle kolo. Riko kananmuna jokaiseen koloon. Jatka paistamista noin kymmenen minuuttia. Ripottele halutessasi vielä pinnalle rouhittua mustapippuria. Tarjoa iltapalana tai kevyenä lounaana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.