Perunaohukaiset | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Perunaohukaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Kiinteitä perunoita
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Raasta perunat ja sipuli hienoksi raasteeksi. Huuhtele raaste nopeasti kylmällä vedellä tummumisen estämiseksi.Siirrä raaste kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, munat sekä mausteet.Paista kuumassa rasvassa joko pieniä tai yksi iso perunalettu. Käännä iso ohukainen lautasta tai kattilankantta apuna käyttäen ja paista myös toinen puoli. Tarjoile saksalaisen makkarapadan tai grillattujen braatvurstien ja salaatin kanssa.Ruokalehti 0405

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.