Perunaohukaiset

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Pyöräytä helpot perunaletut raastetuista perunoista ja sipuleista. Ohukaiset voi tarjoilla saksalaiseen tyyliin braatvurst-makkaroiden ja salaatin kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgkiinteitä perunoita
1 kplsipuli
2 rklvehnäjauhoja
2 kplmunaa
1 tlsuolaa
rouhittua valkopippuria

Paistamiseen

öljyä

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori perunat. Raasta perunat ja sipuli hienoksi raasteeksi. Huuhtele raaste nopeasti kylmällä vedellä tummumisen estämiseksi.

    MääräAinesosa
    1 kgkiinteitä perunoita
    1 kplsipuli
  2. 2

    Siirrä raaste kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, munat sekä mausteet.

    MääräAinesosa
    2 rklvehnäjauhoja
    2 kplmunaa
    1 tlsuolaa
    rouhittua valkopippuria
  3. 3

    Paista kuumassa rasvassa joko pieniä tai yksi iso perunalettu. Käännä iso ohukainen lautasta tai kattilankantta apuna käyttäen ja paista myös toinen puoli.

    MääräAinesosa
    öljyä

Vinkki: Tarjoile grillattujen braatvurstien ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä