Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikablinit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Pikablinien taikina on heti paistovalmis. Tarjoa blinit esimerkiksi sienisalaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.

Ainekset

2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Iso muna
1 rkl
Voisulaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Tattarijauhoja
1/4 tl
Soodaa
1 tl
Suolaa
Voita paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kermaviili, muna ja voisula. Lisää toisiinsa sekoitetut kuivat aineet. Paista blinejä voissa keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Tarjoa heti esimerkiksi sienisalaatin tai puolukkasurvoksen kanssa.

2 dl
Kermaviiliä
1 kpl
Iso muna
1 rkl
Voisulaa
1 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Tattarijauhoja
1/4 tl
Soodaa
1 tl
Suolaa
Voita paistamiseen
Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.10.2018
|
Muokattu: 12.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

491

5,6 g

3,4 g

12,4 g

0,9 g

0,8 g

3,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,25 tl Soodaa,

1 tl Suolaa,

Voita paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli