Pikantti papusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pikantti papusalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Pakastepapuja
100 g
Pinaattia
10 - 12 kpl
Basilikan lehteä

kastike:

1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Kapriksia
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Hienonna pinaatti ja paista (pakaste)pinaatti kevyesti pannulla. Tuoretta babypinaattia ei tarvi paistaa. Revi basilikanlehdet. Sekoita papujen kanssa basilika ja nosta tarjoiluvadille. Valmista kastike. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna kapriksia ja sekoita muiden kastikeaineiden kanssa sekaisin. Valuta kastike tasaisesti pavuille ja anna marinoitua hetken aikaa huoneenlämmössä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.