Pikantti papusalaatti

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gpakastepapuja
100 gpinaattia
10 - 12 kplbasilikan lehteä

Kastike:

1 kplpieni punasipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 tlkapriksia
2 rkloliiviöljyä
1 rklsitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Hienonna pinaatti ja paista (pakaste)pinaatti kevyesti pannulla. Tuoretta babypinaattia ei tarvi paistaa. Revi basilikanlehdet. Sekoita papujen kanssa basilika ja nosta tarjoiluvadille. Valmista kastike. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna kapriksia ja sekoita muiden kastikeaineiden kanssa sekaisin. Valuta kastike tasaisesti pavuille ja anna marinoitua hetken aikaa huoneenlämmössä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025