Pikantti papusalaatti - Yhteishyvä

Pikantti papusalaatti

???
Annokset
2
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Pakastepapuja
100 g
Pinaattia
10 - 12 kpl
Basilikan lehteä

KASTIKE:

1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 tl
Kapriksia
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä muutaman minuutin ajan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Hienonna pinaatti ja paista (pakaste)pinaatti kevyesti pannulla. Tuoretta babypinaattia ei tarvi paistaa. Revi basilikanlehdet. Sekoita papujen kanssa basilika ja nosta tarjoiluvadille. Valmista kastike. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynsi. Hienonna kapriksia ja sekoita muiden kastikeaineiden kanssa sekaisin. Valuta kastike tasaisesti pavuille ja anna marinoitua hetken aikaa huoneenlämmössä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa