Valmista hedelmäsalaatti. Kuori sitrukset terävällä veitsellä niin, että myös hedelmälohkoja suojaava kalvo irtoaa. Leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Yhdistä hedelmät kulhossa. Hienonna minttu. Sekoita se ja hunaja hedelmien joukkoon.
Vaahdota kerma. Kääntele rahka, sokerit ja sitruunamehu vaahtoon. Lusikoi rahka tarjoilukulhoihin. Ripottele mantelit ja rusinat päälle. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1234
295
16,2 g
9,2 g
27,2 g
26,8 g
2,7 g
7,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
tlk (227/140 g) ananaspaloja mehussa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli