Pikapasha ja minttu-hedelmäsalaatti

arvosana4/5

(4)arviota
6 Annosta

15 min

Pikapasha valmistuu mango-passiorahkasta vartissa! Pääsiäisen suosikkijälkiruoan raikas pari on sitruksinen hedelmäsalaatti.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 dl(1 prk) kuohukermaa
400 g(2 prk) mango-passiorahkaa
3 rklsokeria
1 tlvaniljasokeria
1 rklsitruunamehua
3 rklmantelirouhetta
3 rklrusinoita

Minttu-hedelmäsalaatti

2 kplappelsiinia
2 kplmandariinia
140 g(1 tlk, 227/140 g) ananaspaloja mehussa
1/2 kplruukkua minttua
2 tljuoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista hedelmäsalaatti. Kuori sitrukset. Leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Yhdistä hedelmät kulhossa. Hienonna minttu. Sekoita se ja hunaja hedelmien joukkoon.

    MääräAinesosa
    2 kplappelsiinia
    2 kplmandariinia
    140 g(1 tlk, 227/140 g) ananaspaloja mehussa
    1/2 kplruukkua minttua
    2 tljuoksevaa hunajaa
  2. 2

    Vaahdota kerma. Kääntele rahka, sokerit ja sitruunamehu vaahtoon. Lusikoi rahka tarjoilukulhoihin. Ripottele mantelit ja rusinat päälle. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.

    MääräAinesosa
    2 dl(1 prk) kuohukermaa
    400 g(2 prk) mango-passiorahkaa
    3 rklsokeria
    1 tlvaniljasokeria
    1 rklsitruunamehua
    3 rklmantelirouhetta
    3 rklrusinoita

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
4.3.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä