Valmista hedelmäsalaatti. Kuori sitrukset terävällä veitsellä niin, että myös hedelmälohkoja suojaava kalvo irtoaa. Leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Yhdistä hedelmät kulhossa. Hienonna minttu. Sekoita se ja hunaja hedelmien joukkoon.
Vaahdota kerma. Kääntele rahka, sokerit ja sitruunamehu vaahtoon. Lusikoi rahka tarjoilukulhoihin. Ripottele mantelit ja rusinat päälle. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
295
1234
16,2 g
9,2 g
27,2 g
26,8 g
2,7 g
7,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
tlk (227/140 g) ananaspaloja mehussa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli