Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikapasha ja minttu-hedelmäsalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pikapasha valmistuu lakkarahkasta vartissa! Pääsiäisen suosikkijälkiruuan raikas pari on sitruksinen hedelmäsalaatti.

Ainekset

2 dl
(1 prk) kuohukermaa
400 g
(2 prk) mango-passiorahkaa
3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunamehua
3 rkl
mantelirouhetta
3 rkl
rusinoita

Minttu-hedelmäsalaatti

2 kpl
appelsiinia
2 kpl
mandariinia
1
tlk (227/140 g) ananaspaloja mehussa
1/2
ruukkua minttua
2 tl
juoksevaa hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista hedelmäsalaatti. Kuori sitrukset terävällä veitsellä niin, että myös hedelmälohkoja suojaava kalvo irtoaa. Leikkaa hedelmäliha kalvottomiksi lohkoiksi. Yhdistä hedelmät kulhossa. Hienonna minttu. Sekoita se ja hunaja hedelmien joukkoon.

1/2
ruukkua minttua
2 tl
juoksevaa hunajaa
2 kpl
appelsiinia
2 kpl
mandariinia
1
tlk (227/140 g) ananaspaloja mehussa
2

Vaahdota kerma. Kääntele rahka, sokerit ja sitruunamehu vaahtoon. Lusikoi rahka tarjoilukulhoihin. Ripottele mantelit ja rusinat päälle. Tarjoa hedelmäsalaatin kanssa.

1 rkl
sitruunamehua
1 tl
vaniljasokeria
3 rkl
rusinoita
2 dl
(1 prk) kuohukermaa
400 g
(2 prk) mango-passiorahkaa
3 rkl
mantelirouhetta
3 rkl
sokeria
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 4.3.2019
|
Muokattu: 22.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

295

1234

16,2 g

9,2 g

27,2 g

26,8 g

2,7 g

7,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

tlk (227/140 g) ananaspaloja mehussa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli