Poista vesimelonin kuoresta vihreä osa kuorimaveitsellä. Pilko kuoret noin 2 cm:n kuutioiksi. Kuori ja leikkaa inkivääri ohuiksi suikaleiksi.
Yhdistä kattilassa etikka, vesi ja sokeri. Kiehauta ja sekoita niin, että sokeri liukenee nesteeseen. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, suola ja mausteet. Laita kuutioidut kuoripalat ja inkiväärisuikaleet liemen joukkoon kattilaan ja keitä 5 minuuttia hiljalleen poreillen. Nosta kattila sivuun ja anna jäähtyä 30 minuuttia.
Lusikoi vesimelonin kuoret ja inkiväärit liemestä noin 1 litran puhtaaseen lasitölkkiin. Kaada päälle pikkeliliemi. Anna maustua jääkapissa 12 tuntia.
Tarjoa paistetun lihan lisukkeena, salaatissa, voileivän päällä tai hodareiden välissä maustekurkun sijaan.
Pikkelöidyt vesimelonin kuoret säilyvät jääkaapissa noin kuukauden.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.