Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Halkaise ja huuhtele purjo. Suikaloi ohuiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä.
Lisää joukkoon pinaatti ja kerma. Keitä muutama minuutti.
Ripottele puolet pilkotusta fetasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle. Murenna päälle loppu fetajuusto.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
618
2587
28,0 g
13,5 g
68,5 g
2,5 g
3,5 g
20,5 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Valkosipulinkynsi,
75 g Pakastepinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli