Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Halkaise ja huuhtele purjo. Suikaloi ohuiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä.
Lisää joukkoon pinaatti ja kerma. Keitä muutama minuutti.
Ripottele puolet pilkotusta fetasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle. Murenna päälle loppu fetajuusto.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2587
618
28,0 g
13,5 g
68,5 g
2,5 g
3,5 g
20,5 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Valkosipulinkynsi,
75 g Pakastepinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli