Piparivaahto ja puolukkaomenat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparivaahto ja puolukkaomenat

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Omenaa
200 g
Puolukoita
2 dl
Vettä
2 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelitanko

PIPARIVAAHTO

200 g
Kevyttuorejuustoa
1 dl
Kevytvispikermaa
3 rkl
Tomusokeria
1 tl
Piparkakkumaustetta

Näin teet

1

Halkaise omenat pituussuunnassa puoliksi. Nosta kattilaan puolukat, vesi, sokeri ja kanelitanko ja kiehauta seos. Nosta omenapuolikkaat kattilaan ja keitä, kunnes pistettäessä omenat tuntuvat kypsiltä. Nosta omenapuolikkaat tarjoiluastioihin ja siivilöi lientä päälle. Sekoita lusikalla pehmennetty tuorejuusto sekä vaahdotettu kerma keskenään. Mausta tomusokerilla ja piparkakkumausteella. Nosta nokare vaahtoa omenoiden lisäkkeeksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019