Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparivaahto ja puolukkaomenat

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

6 kpl
Omenaa
200 g
Puolukoita
2 dl
Vettä
2 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelitanko

Piparivaahto

200 g
Kevyttuorejuustoa
1 dl
Kevytvispikermaa
3 rkl
Tomusokeria
1 tl
Piparkakkumaustetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise omenat pituussuunnassa puoliksi. Nosta kattilaan puolukat, vesi, sokeri ja kanelitanko ja kiehauta seos. Nosta omenapuolikkaat kattilaan ja keitä, kunnes pistettäessä omenat tuntuvat kypsiltä. Nosta omenapuolikkaat tarjoiluastioihin ja siivilöi lientä päälle. Sekoita lusikalla pehmennetty tuorejuusto sekä vaahdotettu kerma keskenään. Mausta tomusokerilla ja piparkakkumausteella. Nosta nokare vaahtoa omenoiden lisäkkeeksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.