Piparivaahto ja puolukkaomenat

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
6 kplomenaa
200 gpuolukoita
2 dlvettä
2 dlsokeria
1 kplkanelitanko

Piparivaahto

200 gkevyttuorejuustoa
1 dlkevytvispikermaa
3 rkltomusokeria
1 tlpiparkakkumaustetta

Valmistus

  1. 1

    Halkaise omenat pituussuunnassa puoliksi. Nosta kattilaan puolukat, vesi, sokeri ja kanelitanko ja kiehauta seos. Nosta omenapuolikkaat kattilaan ja keitä, kunnes pistettäessä omenat tuntuvat kypsiltä. Nosta omenapuolikkaat tarjoiluastioihin ja siivilöi lientä päälle. Sekoita lusikalla pehmennetty tuorejuusto sekä vaahdotettu kerma keskenään. Mausta tomusokerilla ja piparkakkumausteella. Nosta nokare vaahtoa omenoiden lisäkkeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä