Pippurinen makaronilaatikko
60 min

Nappaa talteen!
Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 400 g | (sika-nauta)jauhelihaa |
| 8 dl | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| 150 g | kevytpippurituorejuustoa |
| 400 g | täysjyvämakaroneja tai ruispasta |
- 1.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- 2.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.
- 3.
Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 400 g | (sika-nauta)jauhelihaa |
| 8 dl | vettä |
| 2 kpl | lihaliemikuutiota |
| 150 g | kevytpippurituorejuustoa |
| 400 g | täysjyvämakaroneja tai ruispasta |
Valmistus (Uuni 175°C)
- 1
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
- 2
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.
Määrä Ainesosa 1 kpl sipuli 2 kpl porkkanaa 400 g (sika-nauta)jauhelihaa - 3
Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Määrä Ainesosa 8 dl vettä 2 kpl lihaliemikuutiota 150 g kevytpippurituorejuustoa 400 g täysjyvämakaroneja tai ruispasta
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























