Pippurinen makaronilaatikko

arvosana5/5

(3)arviota
4 Annosta

60 min

Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplporkkanaa
400 g(sika-nauta)jauhelihaa
8 dlvettä
2 kpllihaliemikuutiota
150 gkevytpippurituorejuustoa
400 gtäysjyvämakaroneja tai ruispasta

Valmistus (Uuni 175°C)

  1. 1

    Kuumenna uuni 175 asteeseen.

  2. 2

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    2 kplporkkanaa
    400 g(sika-nauta)jauhelihaa
  3. 3

    Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

    MääräAinesosa
    8 dlvettä
    2 kpllihaliemikuutiota
    150 gkevytpippurituorejuustoa
    400 gtäysjyvämakaroneja tai ruispasta

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä