Pippurinen makaronilaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Makaronilaatikko tuorejuusto

Pippurinen makaronilaatikko

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
3

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta
Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 2.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.