Pippurinen makaronilaatikko - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurinen makaronilaatikko

Makaronilaatikko tuorejuusto
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Ruokavalio
Perinteinen makaronilaatikko saa uuden pippurisen maun tuorejuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta

Näin teet

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkanat. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Porkkanaa
400 g
(sika-nauta)jauhelihaa
3

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto. Kaada makaronit voidellun uunivuoan pohjalle. Lisää joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

8 dl
Vettä
2 kpl
Lihaliemikuutiota
150 g
Kevytpippurituorejuustoa
400 g
Täysjyvämakaroneja tai ruispasta
Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019