Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurinen possukastike

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
100 g
(1 pkt) mustapippurituorejuustoa
1 dl
Kermaa
1 - 2 dl
Lihalientä
1 rkl
Soijakastiketta
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista lihasuikaleet öljyssä pannulla. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit ja kääntele hetki.

1 kpl
Sipuli
400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
2

Lisää tuorejuusto, kerma, lihaliemi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua kannen alla miedolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia.

100 g
(1 pkt) mustapippurituorejuustoa
1 dl
Kermaa
1 - 2 dl
Lihalientä
Suolaa
Sokeria
1 rkl
Soijakastiketta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

417

1744

34,0 g

16,8 g

4,8 g

3,0 g

0,3 g

22,5 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli