Pippurinen possukastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pippurinen possukastike porsaanlihasuikale

Pippurinen possukastike

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
100 g
(1 pkt) mustapippurituorejuustoa
1 dl
Kermaa
1 - 2 dl
Lihalientä
1 rkl
Soijakastiketta
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista lihasuikaleet öljyssä pannulla. Lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit ja kääntele hetki.

1 kpl
Sipuli
400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
2

Lisää tuorejuusto, kerma, lihaliemi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua kannen alla miedolla lämmöllä vähintään 15 minuuttia.

100 g
(1 pkt) mustapippurituorejuustoa
1 dl
Kermaa
1 - 2 dl
Lihalientä
Suolaa
Sokeria
1 rkl
Soijakastiketta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1744

417

34,0 g

16,8 g

4,8 g

3,0 g

0,3 g

22,5 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli