Siirrä liha paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. Valuta kastike lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin tunnin ajan.
Siirrä se uunivuokaan ja leikkaa pussin kulmaan höyryaukko. Kypsennä lihaa 125-asteissa uunissa 5 tuntia. Kaada liemi kattilaan ja keitä hetki kasaan. Riivi liha suikaleiksi ja tarjoile kastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
322
1349
18,0 g
6,2 g
14,2 g
13,5 g
—
25,7 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli