Pitkään haudutettu kasslerpaisti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pitkään haudutettu kasslerpaisti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

800 g
Kassleria
3/4 dl
Lihalientä
3/4 dl
Tummaa siirappia
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Sinappia
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Siirrä liha paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. Valuta kastike lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Siirrä se uunivuokaan ja leikkaa pussin kulmaan höyryaukko. Kypsennä lihaa 125-asteissa uunissa 5 tuntia. Kaada liemi kattilaan ja keitä hetki kasaan. Riivi liha suikaleiksi ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1349

322

18,0 g

6,2 g

14,2 g

13,5 g

25,7 g

1,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli