Siirrä liha paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. Valuta kastike lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin tunnin ajan.
Siirrä se uunivuokaan ja leikkaa pussin kulmaan höyryaukko. Kypsennä lihaa 125-asteissa uunissa 5 tuntia. Kaada liemi kattilaan ja keitä hetki kasaan. Riivi liha suikaleiksi ja tarjoile kastikkeen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1349
322
18,0 g
6,2 g
14,2 g
13,5 g
—
25,7 g
1,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli