Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat ja lisää suola. Sekoita kevyesti vispilällä. Lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lopuksi öljy. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille.
Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit, silputtu sipuli, hienonnettu valkosipulinkynsi ja lopuksi juustoraaste. Paista pizzapannaria 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
11165
2667
104,0 g
29,0 g
295,0 g
59,0 g
13,0 g
119,0 g
5,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Valkosipulin kynsi,
150 g Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli