Pizzapannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pizzapannari

???
Kappaleita
1
Tarjoa suolainen pannari pizzan tapaan.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
Maitoa
4 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Rypsi- tai avokadoöljyä

TÄYTE

100 - 200 g
Kinkkusuikaleita
100 g
Kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
150 g
Juustoraastetta

Näin teet

1

Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat ja lisää suola. Sekoita kevyesti vispilällä. Lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lopuksi öljy. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille.

Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit, silputtu sipuli, hienonnettu valkosipulinkynsi ja lopuksi juustoraaste. Paista pizzapannaria 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Resepti
Hellapoliisi
Kuvat
Jami Jaakonen
Julkaistu: 20.1.2014
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja295 g295 g
Proteiinia119 g119 g
Rasvaa104 g104 g
Kuituja13 g13 g
Energiaa kj11165 11165
Energiaa kcal2667 2667

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Valkosipulin kynsi

  • 150 g Juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja295 g295 g
Proteiinia119 g119 g
Rasvaa104 g104 g
Kuituja13 g13 g
Energiaa kj11165 11165
Energiaa kcal2667 2667

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Suolaa

  • Valkosipulin kynsi

  • 150 g Juustoraastetta

Resepti
Hellapoliisi
Kuvat
Jami Jaakonen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.