Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
pizzapannukakku, pizzapannari

Pizzapannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pizzapannukakku on kätevä perjantai-illan herkku. Sekoita pizzapohjaksi pannukakkutaikina ja laita täytteeksi kinkkua, tomaattia, juustoa ja reilusti oreganoa. Pannaripizza on muuten mainio tarjottava lastenkutsuille!

Ainekset

6 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Rypsiöljyä

Täyte

200 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
200 g
Kinkkusuikaleita
150 g
Juustoraastetta
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2 tl
kuivattua oreganoa
1/2 kpl
(ruukkua) basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Sekoita maito, munat ja suola kulhossa vispilällä. Lisää vehnäjauhot ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota noin 30 minuuttia.

6 dl
Maitoa
4 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Rypsiöljyä
2

Kaada taikina leivinpaperoidulle syvälle uunipellille.

3

Huuhdo ja puolita tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ripottele pannukakun pinnalle kinkkusuikaleet, tomaatit, sipulit ja juustoraaste. Mausta mustapippurilla.

200 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
200 g
Kinkkusuikaleita
150 g
Juustoraastetta
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
4

Kypsennä pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja pinta kauniisti ruskistunut. Ripottele oregano ja basilikanlehdet valmiin pannukakun pinnalle.

2 tl
kuivattua oreganoa
1/2 kpl
(ruukkua) basilikaa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.1.2014
Muokattu: 21.1.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

383

1606

17,8 g

5,8 g

30,5 g

6,7 g

1,8 g

23,3 g

2,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli