Pizzapannari | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pizzapannari

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Tarjoa suolainen pannari pizzan tapaan.

Ainekset

1 l
Maitoa
4 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Rypsi- tai avokadoöljyä

täyte

100 - 200 g
Kinkkusuikaleita
100 g
Kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat ja lisää suola. Sekoita kevyesti vispilällä. Lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lopuksi öljy. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille.

Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit, silputtu sipuli, hienonnettu valkosipulinkynsi ja lopuksi juustoraaste. Paista pizzapannaria 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 20.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

11165

2667

104,0 g

29,0 g

295,0 g

59,0 g

13,0 g

119,0 g

5,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

Valkosipulin kynsi,

150 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli