Kuori ja suikaloi sipulit ja suolakurkku.Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja voi. Ruskista siinä lihat pieni erä kerrallaan ja siirrä pannua välillä huuhtomatta kattilaan tai pataan. Lisää pannuun lopuksi sipulisuikaleet ja puolet vedestä. Kiehauta.Sekoita kattilassa oleviin ruskistettuihin lihasuikaleisiin jauhot. Lisää toinen puoli vedestä ja tomaattisose. Kiehauta.Sekoita hyvin ja kaada kattilaan sipulisuikaleet keitinliemineen. Lisää lihaliemikuutio ja hauduta lihat kypsiksi. Sekoita joukkoon lopuksi suikaloidut valkosipulinkynnet, suolakurkku ja pippuri.Tarjoa ruoan lisänä ensin keitettyä ja jäähdytettyä ja sen jälkeen kuutioitua ja pannussa voissa paistettua tattaripuuroa tai keitettyjäperunoita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.