Podzarka | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Podzarka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Naudan sisäpaistia suikaleina
1 rkl
Voita
1 rkl
Öljyä
3 kpl
Sipulia
1 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Tomaattisosetta
3 dl
Vettä
1 kpl
Llihaliemikuutio
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Suolakurkku suikaleina
Mustapippurirouhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja suikaloi sipulit ja suolakurkku.Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja voi. Ruskista siinä lihat pieni erä kerrallaan ja siirrä pannua välillä huuhtomatta kattilaan tai pataan. Lisää pannuun lopuksi sipulisuikaleet ja puolet vedestä. Kiehauta.Sekoita kattilassa oleviin ruskistettuihin lihasuikaleisiin jauhot. Lisää toinen puoli vedestä ja tomaattisose. Kiehauta.Sekoita hyvin ja kaada kattilaan sipulisuikaleet keitinliemineen. Lisää lihaliemikuutio ja hauduta lihat kypsiksi. Sekoita joukkoon lopuksi suikaloidut valkosipulinkynnet, suolakurkku ja pippuri.Tarjoa ruoan lisänä ensin keitettyä ja jäähdytettyä ja sen jälkeen kuutioitua ja pannussa voissa paistettua tattaripuuroa tai keitettyjäperunoita.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 6.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.