
Porkkanakeitto
Ainekset
Valmistus
Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Halkaise ja huuhtele purjo, leikkaa se viipaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuutio ja kasvikset. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 20 minuuttia.
Lisää siirappi, curry ja kerma, soseuta keitto. Kuumenna keitto ja mausta persiljalla. Viimeistele annokset halutessasi maustamattomalla jogurtilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
281
1178
20,3 g
13,0 g
19,5 g
11,5 g
3,5 g
3,5 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
persiljaa,
maustamatonta jogurttia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli