Porkkanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Vettä
400 g
Porkkanoita
200 g
Perunoita
100 g
Purjoa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 tl
Currya
1 tl
Raastettua inkivääriä
Pippuria
200 g
Kookosmaitoa
Korianteria tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa viipaleiksi. Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuutio ja kasvikset. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä, noin 20 minuuttia. Soseuta keitto. Lisää mausteet jakookosmaito. Kuumenna. Tarjoile parmesaanikrutonkien kanssa. Ripottele juuri ennen tarjoilua tuoretta persiljaa tai korianteria sekäParmesaanikrutongeja pinnalle.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.