Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanakiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanoita
1 kpl
Pieni sipuli
2 tl
Kapriksia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Jauhettua muskottipähkinää
2 rkl
Margariinia tai voita
2 dl
Kermaa
2 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta tai leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli.

Sekoita porkkanat, sipulit, kaprikset ja mausteet. Siirrä seos voideltuun uunivuokaan. Lisää loppu rasva nokareina päälle. Valuta päälle kerma ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista kiusausta 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

234

982

19,0 g

7,8 g

12,0 g

8,8 g

3,5 g

2,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Kapriksia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Jauhettua muskottipähkinää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli