Porkkanakiusaus | Kiusaukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkanakiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Porkkanoita
1 kpl
Pieni sipuli
2 tl
Kapriksia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Jauhettua muskottipähkinää
2 rkl
Margariinia tai voita
2 dl
Kermaa
2 rkl
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese, kuori ja raasta tai leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli.

Sekoita porkkanat, sipulit, kaprikset ja mausteet. Siirrä seos voideltuun uunivuokaan. Lisää loppu rasva nokareina päälle. Valuta päälle kerma ja ripottele pinnalle korppujauhot. Paista kiusausta 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

982

234

19,0 g

7,8 g

12,0 g

8,8 g

3,5 g

2,0 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Kapriksia,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Jauhettua muskottipähkinää.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli