Porsaan filee ja ananassalsa

Nappaa talteen!
| 700 g | marinoitua porsaan fileetä |
| Ananassalsa: | |
|---|---|
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 - 1 kpl | punaista chiliä |
| 400 g | tuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna) |
| 2 kpl | avokadoa |
| 1 kpl | limetti tai puolikas sitruuna |
| suolaa | |
| 2 rkl | basilikaa tai korianteria |
- 1.
Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.
Porsaan filee ja ananassalsa
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | marinoitua porsaan fileetä |
Ananassalsa: | |
| 1 kpl | pieni punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1/2 - 1 kpl | punaista chiliä |
| 400 g | tuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna) |
| 2 kpl | avokadoa |
| 1 kpl | limetti tai puolikas sitruuna |
| suolaa | |
| 2 rkl | basilikaa tai korianteria |
Valmistus
- 1
Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























