Porsaan filee ja ananassalsa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan filee ja ananassalsa

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Marinoitua porsaan fileetä

ANANASSALSA:

1 kpl
Pieni punasipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 - 1 kpl
Punaista chiliä
400 g
Tuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna)
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Limetti tai puolikas sitruuna
Suolaa
2 rkl
Basilikaa tai korianteria

Näin teet

1

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
SOK
Julkaistu: 16.6.2014
Muokattu: 16.5.2019