Porsaan filee ja ananassalsa

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
700 gmarinoitua porsaan fileetä

Ananassalsa:

1 kplpieni punasipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1/2 - 1 kplpunaista chiliä
400 gtuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna)
2 kplavokadoa
1 kpllimetti tai puolikas sitruuna
suolaa
2 rklbasilikaa tai korianteria

Valmistus

  1. 1

    Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä