Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gporsaan marinoitua sisäfileetä

Punasipuli-tomaattisalaatti

2 kplpunasipulia
2 rklpunaviinietikkaa
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 kplisoa tomaattia
1 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025