Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

Nappaa talteen!
| 700 g | porsaan marinoitua sisäfileetä |
| Punasipuli-tomaattisalaatti | |
|---|---|
| 2 kpl | punasipulia |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 kpl | isoa tomaattia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.
Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | porsaan marinoitua sisäfileetä |
Punasipuli-tomaattisalaatti | |
| 2 kpl | punasipulia |
| 2 rkl | punaviinietikkaa |
| sokeria | |
| suolaa | |
| rouhittua mustapippuria | |
| 2 kpl | isoa tomaattia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












