Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Porsaan marinoitua sisäfileetä

PUNASIPULI-TOMAATTISALAATTI

2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Punaviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Isoa tomaattia
1 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 10.2.2014
Muokattu: 17.5.2019