Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porsaan uunifilee ja punasipuli-tomaattisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Porsaan marinoitua sisäfileetä

punasipuli-tomaattisalaatti

2 kpl
Punasipulia
2 rkl
Punaviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Isoa tomaattia
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuivaa fileen pinta. Kypsennä 250-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä, kunnes lihan sisälämpötila on 70 astetta. Kääri filee hetkeksi folioon. Kuori ja viipaloi sipulit. Lisää etikka ja mausteet. Anna sipuleiden marinoitua puolisen tuntia. Viipaloi tomaatit ja nosta vadille sipuleiden kanssa. Valuta päälle öljy.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.2.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.