Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possu-nuudelipannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nuudeleilla teet hyvää helposti! Possu-nuudelipannussa on muun muassa chiliä, valkosipulia ja paprikaa. Sekoita possu-nuudelipannun kastike soijasta ja makeasta chilikastikkeesta.

Ainekset

250 g
Nuudeleita
1 rkl
Rypsiöljyä
400 g
Porsaansuikaleita
230 g
Säilykeherkkusieniä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Chilimausteseosta

Kastike:

3 rkl
Soijaa
3/4 dl
Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota nuudeleita kiehuvassa vedessä 5 minuuttia ja valuta ne lävikössä. Kuumenna wokkipannu ja ruskista lihat öljyssä.

250 g
Nuudeleita
400 g
Porsaansuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
2

Valuta herkkusienet ja kuutioi sipuli ja paprika. Lisää kasvikset ja mausta valkosipulimurskalla ja chilillä. Paista vielä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi nuudelit ja kastike, sekoita. Paista kunnes nuudelit saavat väriä ja tulevat hieman rapeiksi.

1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
1 tl
Chilimausteseosta
230 g
Säilykeherkkusieniä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Soijaa
3/4 dl
Makeaa chilikastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2014
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.