Pullavanukas - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pullavanukas

???
Annokset
4
Ylijääneestä pullasta hautuu uunissa maistuva jälkiruoka. Tarjoile pullavanukas vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Kuivahtanutta pullaa tai ranskanleipää
250 g
Pakastemarjoja
1 dl
Marjahilloa
3 dl
Maitoa
2 kpl
Munaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria

Näin teet

1

Viipaloi pulla tai leipä ja lado viipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita vähän sulaneet marjat hilloon. Lusikoi pullaviipaleiden väliin hilloa.

Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta. Paista 175 asteessa 30–40 minuuttia.

2

Vatkaa munat maitoon. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Kaada seos vuokaan. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia, jotta pullat imevät kosteutta. Paista 175 asteessa 30–40 minuuttia.

2 kpl
Munaa
3 dl
Maitoa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g123 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa4 g16 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj807 3226
Energiaa kcal193 771

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g Kuivahtanutta pullaa tai ranskanleipää

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g123 g
Proteiinia6 g25 g
Rasvaa4 g16 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj807 3226
Energiaa kcal193 771

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 300 g Kuivahtanutta pullaa tai ranskanleipää

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.