Punainen possupata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punainen possupata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Rasvatonta porsaanpaistikuutioita
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 dl
Tomaattipyreetä
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 kpl
Laakerin lehti
Timjamia
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Lehtisellerin vartta
3 kpl
Porkkanaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista huoneenlämpöiset lihat pienissä erissä pannulla ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja pieni sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti pannulla. Pane sipulipalat kattilaan ja lisää sekaan tomaattipyree, vesi, lihaliemikuutio, laakerin lehti, timjami, sokeri ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä, kannen alla hauduttaen noin puoli tuntia. Lisää kuoritut ja paloitellut kasvikset sekä tarvittaessa vettä. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.