Punainen possupata - Yhteishyvä

Punainen possupata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Rasvatonta porsaanpaistikuutioita
2 kpl
Sipulia
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1/2 dl
Tomaattipyreetä
3 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 kpl
Laakerin lehti
Timjamia
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
2 kpl
Lehtisellerin vartta
3 kpl
Porkkanaa

Näin teet

1

Ruskista huoneenlämpöiset lihat pienissä erissä pannulla ja siirrä ne kattilaan. Kuori ja pieni sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota ne nopeasti pannulla. Pane sipulipalat kattilaan ja lisää sekaan tomaattipyree, vesi, lihaliemikuutio, laakerin lehti, timjami, sokeri ja mustapippuri. Kypsennä miedolla lämmöllä, kannen alla hauduttaen noin puoli tuntia. Lisää kuoritut ja paloitellut kasvikset sekä tarvittaessa vettä. Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa