Punajuuri-lihapata - Yhteishyvä

Punajuuri-lihapata

Punajuuri-lihapata
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
150°C
Punajuuri-lihapata maustuu hunajalla ja rosmariinilla. Hauduta pataa hiljalleen uunissa.
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Karjalanpaistilihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Punajuurta
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Lanttua
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
2 rkl
Hunajaa
Kiehuvaa vettä

Näin teet

1

Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla ja siirrä ne pataan.

Kuori ja paloittele sipuli, punajuuret, porkkana ja lanttu. Lisää pataan mausteiden kanssa. Sekoita ainekset. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että ainekset peittyvät. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 1 1/2–2 tunnin ajan.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 14.1.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g53 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa3 g13 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj390 1559
Energiaa kcal93 372

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Karjalanpaistilihaa

  • 1 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Rosmariinia

  • Kiehuvaa vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja13 g53 g
Proteiinia1 g2 g
Rasvaa3 g13 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj390 1559
Energiaa kcal93 372

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 600 g Karjalanpaistilihaa

  • 1 tl Suolaa

  • 0,25 tl Rouhittua mustapippuria

  • 1 tl Rosmariinia

  • Kiehuvaa vettä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.