Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla ja siirrä ne pataan.
Kuori ja paloittele sipuli, punajuuret, porkkana ja lanttu. Lisää pataan mausteiden kanssa. Sekoita ainekset. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että ainekset peittyvät. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 1 1/2–2 tunnin ajan.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
390
93
3,3 g
0,3 g
13,3 g
13,0 g
2,3 g
0,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g Karjalanpaistilihaa,
1 tl Suolaa,
0,25 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Rosmariinia,
Kiehuvaa vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli