Punajuuri-lihapata
Ainekset
Valmistus
Ruskista lihat kahdessa erässä pannulla ja siirrä ne pataan.
Kuori ja paloittele sipuli, punajuuret, porkkana ja lanttu. Lisää pataan mausteiden kanssa. Sekoita ainekset. Kaada päälle kiehuvaa vettä niin, että ainekset peittyvät. Kypsennä 150-asteisessa uunissa 1 1/2–2 tunnin ajan.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
96
402
3,3 g
0,3 g
13,8 g
13,3 g
2,3 g
0,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
600 g Karjalanpaistilihaa,
1 tl Suolaa,
0,25 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Rosmariinia,
Kiehuvaa vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli